Услуги

Галерия

СТУДИО САУНА СТУДИО САУНА СТУДИО САУНА СТУДИО САУНА СТУДИО САУНА СТУДИО САУНА






Сподели във Facebook





СТУДИО САУНА

Васил Друмев 11
София,
България
23.3503346
42.6939735
UserLikes
Име: СТУДИО САУНА
Адрес: София, Васил Друмев 11
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.studiosauna.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Санитарна керамика
Дейност:

Проектиране на сауни

Ключови думи: проектиране, сауни, студио, сауна, производство

За нас

СТУДИО САУНА специалиализира в проектирането, производство и монтажа на сауни в частни домове, хотели и други обществени обекти. Ние проектираме, произвеждаме и монтираме множество различни видове сауни и инфраред кабини. Нашият екип има изпълнени над 700 сауни за периода 2003-2009 г. в България, Македония и Гърция.

Ние също знаем, че сауната е центъра на Вашия мечтан спа свят, затова ние разпростряхме нашето производство и включихме в продуктовата си гама ергономични шезлонги от тиково дърво за спа релакс след сауната, дървени басейни за шоково охлаждане на тялото с вода след процедура, и множество други чудесни идеи за вашия малък спа свят. Тях можете да разгледате подробно в нашия онлайн каталог.

Разположение и монтаж
Нашият склад и производство са разположени в София и от тук ние обслужваме цялата страна. Имаме собствени транспортни мощности и изпълняваме пор
СТУДИО САУНА
ъчки за проектиране, производство, доставка и монтаж в всяко кътче на България и Балканския полуостров.

Идейно проектиране и дизайн на сауни, сауна-клубове и спа центрове
В началото Вашата сауна е само идеи и хартия. В края тя чисто удоволствие. Така започва работата с нас – с парченцата от Вашите мечти и желания. Тях ние използваме, за да проектираме Вашата сауна и да я съобразим напълно с Вашите лични потребности и пространството, с което разполагате. Сауната може да разположите във всяко кътче на Вашия дом – от мазето до тавана, и ние Ви помагаме да вземете най-правилното решение за това още на етап проектиране. Вие избирате дали да превърнете съществуващо помещение в сауна или да впишете едно дървено бижу във всекидневната. Ние стоим зад вас и подкрепяме всяко ваше решение с идейна разработка и детайлен проект за дизайн. Заедно идейния проект, ние предаваме проект
СТУДИО САУНА
на документация с пълни описания за всички подготвителни строителни работи и задания за изпълнение. По този начин ние Ви гарантираме пълна изпълнимост на проекта от началото до самия край.

Уелнес – специално проектиран според Вашите нужди и пространството, с което разполагате.
Ние разполагаме с множество готови разработки за дизайн и интериор на Вашата сауна. Нашите базисни сауни биха били идеално решение за всеки дом и практически могат да бъдат инсталирани във всяко кътче на дома. В допълнение, ние можем да проектираме Вашият личен уелнес свят изцяло според вашите желания и пространство, да се съобразим с дизайна във Вашия дом и умело да впишем Вашата сауна в цялостния интериор. Наред с това ние познаваме тайната на дървесината и владеем изукството да сътворим една истинска прелест, с която да предизвикаме усмивка на Вашето лице и да внесем повече уют във Вашия дом.
 
Открийте ни в Google+